Dålig på att blogga.

Jag känner att jag sköter mitt bloggande skit dåligt men å andra sidan så betyder det kanske att jag har ett liv? Hmm nä haha
Anledningen att jag inte sköter det sp bra är väl att ingen läser den ändå så ja kanske lite onödigt att skriva detta ändå men jag lär ju märka vem som läsa den då. Eller är de för sympati. Hmm
Jaja skit samma skall sätta mig i soffan med min underbara sambo och glo på tv.
Ha det fint.
Många kramar Martina


Ny frisyr och mycket annat

Då har man inte bloggat på länge eftersom att jag haft mycket att göra.
Jag har jobbat lite och i måndags så klippte jag mig och skaffade lugg vilket jag är skit nöjd med. Var även och prövade ut linser och gjorde synundersökning för att se om jag kan ha linser fast jag har så dålig syn.
Jag fick veta att jag får ha linser så nu väntar jag på att de skall ringa och säga att mina linser har kommit skall pröva 2 olika par i två veckor och se vilka som är bekvämast. De som är bäst beställer jag och sedan slipper jag mina glasögon. Så sjukt skönt
Ni får ha en trevlig dag gott folk.
Skall iväg och jobba kväll nu skall bli riktigt kul eftersom att jag hade min praktikplats här och att de finns underbara människor här.
Här är en bild som är tagen precis efter att jag blivit klippt.
Många kramar Martina


Att vara ny duger inte.

Jag förstår verkligen inget.
Jag valde att läsa till undersköterska för att jag var intresserad av yrket och att de skulle vara kul att träffa nya trevliga människor och ta väl hand om patienter men ack nej så är det inte här.
Jag trodde att man utvecklas och att man lär sig för varje ny grej man gör och att man skall fråga som ny. Men de får man tydligen inte här. Jag är ny så då vill de inte att man jobbar här för att man kan allt här och alla nya saker man inte sett innan, men jag trodde att man måste ju prova för att lära sig men tydligen inte här. Fick veta att de inte tycker att jag jobbar här för att jag är ny och inte kan allt som alla andra kan som jobbat här skit länge, och natt tyckte de att jag absolute inte skulle jobba för att jag är NY. Jag hatar detta jävla ordet att vara ny. Ta er i röven. Hoppas att vårdboendet är mycket bättre. Vill fan inte vara här om man skall bli behandlad som skit och hela tiden få hör att man är ny.
Vill att mitt sista nattpass på sjukhuset skall ta slut så jag kan komma hem och sova och sen bara ta dagar och kvällar.
Är så jävla ledsen.
Kram på er snälla och trevliga människor ni andra kan skita ner er.


Härligt trött

Ja då var det ny dag och nytt inlägg.
Mycket har hänt sen senast.
I onsdags morse så ringde jag till sjukhuset för att jag inte blivit inringd och ville veta vad som var fel för de behövde ju mycket tim.vik.
Fick då veta att av någon anledning så hade inte de inte fått in mitt namn på sms listan, men det fixade Renita direkt så igår fick jag ett sms men två arbetspass det ena var igår kväll det andra i natt. När jag väl var på sjukhuset kom Karin och fråga om jag ville jobba natt från söndag till måndag och självklart tackade man JA. Sen kom Renita och gav mig ytterligare ett pass. Så nu känns det som om man börjar få lite tur nu igen så sjukt skönt.
Fast imorgon kommer jag nog vara rätt trött. :P haha
Nä skall dricka mitt kaffe nu och hoppas att min danska väninna kommer :D
Ha det fint gott folk för det skall jag ha. :) haha
Många kramar Martina


RSS 2.0